HATÁRON ÁTNYÚLÓ PROGRAM FIATALOKNAK

Segítünk indítani, hogy sikerrel pályázhass!

Segítünk felkészülni a következő időszak fiatal vállalkozókat segítő pályázati lehetőségeire minden határmenti régióban élő fiatalnak a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) ingyenes programjában.

Az előző pályázati ciklusban 4,94 milliárd forint összeget nyertek el 18-35 éves fiatalok Magyarországon vállalkozásuk indításához. Az MVA célja, hogy a következő uniós költségvetési ciklus határon átnyúló pályázati rendszerén belül is biztosíthassa ugyanezt a lehetőséget.

Ha nincs még ötleted:

Zárkózz fel! A képzési alkalom során segítséget kapsz az üzleti terved elkészítéséhez. Az üzleti terv elemeinek ismertetését (piackutatás, marketing terv, stb.) követően segítünk az ötletelésben, és az ott elkészített terved megvalósíthatóságának elemzésében.

Ha van már ötleted:

Hozd magaddal! A képzést követően nemcsak hogy tovább formálhatod azt a helyszínen megszerzett módszerekkel, de munkatársaink segítenek annak elemzésében is, illetve meghatározzák a szükséges későbbi cselekvéseket, hogy sikereket érj el.

A programra regisztrálók:

  • első kézből értesülhetnek a határon túli pályázati lehetőségekről, és felkészülhetnek a következő időszak fiatal vállalkozókat segítő pályázataira,
  • szakmai anyagokat tölthetnek le,
  • 1 napos felkészítő képzésen vehetnek részt,
  • módszert kapnak üzleti tervük elkészítéséhez,
  • értékelést és cselekvési javaslatot kapnak üzleti tervükhöz.

A 10 legjobb üzleti tervet készítő között közel 2000 Euro kerül kiosztásra.

Helyszín: Határmenti település – szervezés alatt

Elérhetőségek és online regisztráció:

http://vallalkozasfejlesztese.hu/

www.facebook.com/vallalkozasfejlesztese